Όροι Χρήσης & Πολιτική Απορρήτου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε περίπτωση που έχετε οποιεσδήποτε απορίες ή ερωτήσεις σχετικά με οποιοδήποτε σημείο της παρούσας ιστοσελίδας ή επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιοδήποτε λόγο, μπορείτε να απευθυνθείτε στα ακόλουθα στοιχεία επικοινωνίας:

Τηλέφωνο: 210 8235 535

Fax: 210 8836363

Email:  info@amarilioperfumes.gr

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ – ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

Κατά την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας, ενδέχεται να αποθηκεύονται ορισμένα στοιχεία τα οποία παρέχουν πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο και το χρόνο που επισκεφτήκατε την ιστοσελίδα αυτή (λ.χ. η ιστοσελίδα από την οποία τυχόν συνδεθήκατε με την παρούσα ιστοσελίδα, η ημερομηνία της επίσκεψής σας κλπ.). Επιπλέον στην ιστοσελίδα της εταιρίας υπάρχει ειδική επισήμανση «ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER» για όσους επιθυμούν να λαμβάνουν ενημερωτικά mails. Και στην υποσελίδα «ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ» της ιστοσελίδας μας υπάρχει φόρμα ενδιαφέροντος για τους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας. Οι αποστολείς με τη συναίνεσή τους αποστέλλουν μαζί με το μήνυμά τους  τα απαραίτητα προσωπικά τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο), το ενδιαφέρον τους για τυχόν χοντρική πώληση και την επιθυμία τους για εγγραφή στο newsletter μας. Τα στοιχεία αυτά αποθηκεύονται με σκοπό να βελτιώσουμε την ποιότητα και το περιεχόμενο της παρούσας ιστοσελίδας. Η εταιρεία ΔΑΥΙΔ Σ. ΑΜΑΡΙΛΙΟ, ΙΗΣΟΥΑ-ΣΑΛΒΟ Σ. ΑΜΑΡΙΛΙΟ ΟΕ σέβεται την επιθυμία σας για προστασία και εμπιστευτικότητα των προσωπικών σας δεδομένων. Προσωπικά σας δεδομένα αποθηκεύονται μόνο εφόσον εσείς εκουσίως τα καταχωρήσατε στα αντίστοιχα πεδία. Η εταιρεία ΔΑΥΙΔ Σ. ΑΜΑΡΙΛΙΟ, ΙΗΣΟΥΑ-ΣΑΛΒΟ Σ. ΑΜΑΡΙΛΙΟ ΟΕ συλλέγει και επεξεργάζεται αυτά τα δεδομένα, σύμφωνα με τις εκάστοτε ισχύουσες σχετικές διατάξεις της Ελληνικής και της Ευρωπαϊκής νομοθεσίας, προς τον σκοπό της βελτιστοποίησης της εξυπηρέτησης των υφιστάμενων ή υποψήφιων πελατών της καθώς και για προωθητικούς, ερευνητικούς και στατιστικούς σκοπούς. Η εταιρεία ΔΑΥΙΔ Σ. ΑΜΑΡΙΛΙΟ, ΙΗΣΟΥΑ-ΣΑΛΒΟ Σ. ΑΜΑΡΙΛΙΟ ΟΕ ενδέχεται να διαβιβάζει τα δεδομένα αυτά σε τρίτους με τους οποίους συνεργάζεται στο πλαίσιο των ανωτέρω σκοπών και στους οποίους ενδέχεται να αναθέτει την εκτέλεση της επεξεργασίας των δεδομένων αυτών.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ

COOKIES.

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που αντιγράφονται στο σκληρό δίσκο σας από μία ιστοσελίδα. Τα cookies δεν προκαλούν οποιαδήποτε ζημιά στον υπολογιστή σας και δεν περιέχουν ιούς. Τα cookies της παρούσας ιστοσελίδας δεν συγκεντρώνουν προσωπικά δεδομένα σχετικά με εσάς. Μπορείτε να απενεργοποιήσετε τη χρήση cookies οποτεδήποτε μέσω των ρυθμίσεων στο πρόγραμμα αναζήτησής (browser) σας. Κατά κανόνα τα cookies χρησιμοποιούνται στην παρούσα ιστοσελίδα μόνο κατά τη διάρκεια της επίσκεψής σας σε αυτή, για το σκοπό ανώνυμων, στατιστικών εκτιμήσεων και για τη βελτίωση της ευκολίας χρήσης της παρούσας ιστοσελίδας από τον εκάστοτε χρήστη. Τα cookies ενδέχεται μερικές φορές να εξυπηρετούν και άλλους σκοπούς σε συγκεκριμένα τμήματα της ιστοσελίδας, για τους οποίους θα ενημερωθείτε εάν προσπελάσετε ένα από αυτά τα τμήματα.

 

ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ (COPYRIGHT).

© Copyright ΔΑΥΙΔ Σ. ΑΜΑΡΙΛΙΟ, ΙΗΣΟΥΑ-ΣΑΛΒΟ Σ. ΑΜΑΡΙΛΙΟ ΟΕ. Όλα τα δικαιώματα είναι κατοχυρωμένα.

Τα κείμενα, οι εικόνες, τα γραφικά, τα αρχεία ήχου, τα αρχεία κίνησης, τα αρχεία εικόνας και η διάταξή τους στην παρούσα ιστοσελίδα προστατεύονται από την ισχύουσα στην Ελλάδα νομοθεσία σχετικά με την προστασία δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας. Απαγορεύεται ρητώς η αναδιανομή, τροποποίηση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση ή αναμετάδοση οποιασδήποτε πληροφορίας της παρούσας ιστοσελίδας με οποιοδήποτε ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο μέσο. Ενδέχεται η παρούσα ιστοσελίδα να περιέχει εικόνες, τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας των οποίων ανήκουν σε τρίτους.

ΑΛΛΟΙ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ.

Σε περίπτωση που οποιοσδήποτε όρος ή προϋπόθεση της παρούσας κριθεί παράνομος, άκυρος ή μη εκτελεστός, θα διαγράφεται, θα θεωρείται ως ουδέποτε εγγεγραμμένος και σε καμία περίπτωση δεν θα επηρεάζει την ισχύ, τη δεσμευτικότητα και την εκτελεστότητα των λοιπών όρων και προϋποθέσεων. Η εταιρεία ΔΑΥΙΔ Σ. ΑΜΑΡΙΛΙΟ, ΙΗΣΟΥΑ-ΣΑΛΒΟ Σ. ΑΜΑΡΙΛΙΟ ΟΕ δύναται ανά πάσα στιγμή να τροποποιήσει ή και να διαγράψει, κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια, τους όρους και προϋποθέσεις χρήσης της παρούσας ιστοσελίδας, εν όλω ή εν μέρει, και κάθε τέτοια τροποποίηση ή διαγραφή θα θεωρείται ότι δεσμεύει τους χρήστες της παρούσας ιστοσελίδας από τη στιγμή που οι εν λόγω αλλαγές εμφανισθούν σε αυτή. Ως εκ τούτου, συνιστάται ο συχνός επανέλεγχος των παρόντων όρων και προϋποθέσεων. Η παρούσα ιστοσελίδα ενδέχεται κατά διαστήματα να μην είναι προσβάσιμη λόγω εργασιών αναβάθμισης ή μηχανικών, επικοινωνιακών, λογισμικών ή άλλων τεχνικών προβλημάτων, συμπεριλαμβανομένων προβλημάτων που οφείλονται σε τρίτους. Η εταιρεία ΔΑΥΙΔ Σ. ΑΜΑΡΙΛΙΟ, ΙΗΣΟΥΑ-ΣΑΛΒΟ Σ. ΑΜΑΡΙΛΙΟ ΟΕ δεν δύναται να προβλέπει τα χρονικά διαστήματα μη προσβασιμότητας στην παρούσα ιστοσελίδα ούτε είναι δυνατόν να γνωρίζει εκ των προτέρων ή να ελέγχει με άλλο τρόπο τη διάρκειά τους. Σε κάθε περίπτωση η εταιρεία ΔΑΥΙΔ Σ. ΑΜΑΡΙΛΙΟ, ΙΗΣΟΥΑ-ΣΑΛΒΟ Σ. ΑΜΑΡΙΛΙΟ ΟΕ δικαιούται να διακόψει προσωρινά ή να τερματίσει οριστικά τη λειτουργία της παρούσας ιστοσελίδας εν όλω ή εν μέρει.

ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ – ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ.

Οι πληροφορίες που παρέχονται στην παρούσα ιστοσελίδα παρέχονται ”ως έχουν” και χωρίς οποιαδήποτε, ρητή ή σιωπηρή, εγγύηση, συμπεριλαμβανομένων (ενδεικτικά) οποιωνδήποτε σιωπηρών εγγυήσεων εμπορευσιμότητας, καταλληλότητας για οποιονδήποτε συγκεκριμένο σκοπό ή μη παραβίασης δικαιωμάτων τρίτων. Αν και θεωρούμε ότι οι παρεχόμενες πληροφορίες είναι ακριβείς, ενδέχεται να περιλαμβάνουν λάθη ή ανακρίβειες. Ως χρήστης αποδέχεστε ότι η πρόσβαση στην παρούσα ιστοσελίδα γίνεται με δική σας ευθύνη και αναλαμβάνετε κάθε κίνδυνο που πιθανόν προκύψει από την πρόσβαση και χρήση της Ιστοσελίδας. Η εταιρεία ΔΑΥΙΔ Σ. ΑΜΑΡΙΛΙΟ, ΙΗΣΟΥΑ-ΣΑΛΒΟ Σ. ΑΜΑΡΙΛΙΟ ΟΕ σε καμία περίπτωση δεν θα ευθύνεται έναντι οποιουδήποτε προσώπου για οποιεσδήποτε άμεσες ή έμμεσες, θετικές, αποθετικές ή παρεπόμενες ζημίες που σχετίζονται με τις πληροφορίες αυτές, εκτός εάν προκαλούνται από βαριά αμέλεια ή δόλο της εταιρείας ΔΑΥΙΔ Σ. ΑΜΑΡΙΛΙΟ, ΙΗΣΟΥΑ-ΣΑΛΒΟ Σ. ΑΜΑΡΙΛΙΟ ΟΕ , συμπεριλαμβανομένων και των ποινικών ευθυνών που τυχόν προκύψουν από την πρόσβαση, χρήση ή αδυναμία χρήσης της παρούσας ιστοσελίδας, ή από την ύπαρξη λαθών, παραλείψεων, κακοτυπωμένων χαρακτήρων, ετεροχρονισμένων πληροφοριών, τεχνικών λαθών ή ανακριβειών στις τιμές, τυπογραφικών και οποιωνδήποτε άλλων λαθών που εμφανίζονται στην παρούσα ιστοσελίδα. Ο αποκλεισμός της ευθύνης της εταιρείας ΔΑΥΙΔ Σ. ΑΜΑΡΙΛΙΟ, ΙΗΣΟΥΑ-ΣΑΛΒΟ Σ. ΑΜΑΡΙΛΙΟ ΟΕ συμπεριλαμβάνει και την πρόκληση οποιασδήποτε ζημίας από τυχόν μετάδοση οποιουδήποτε ιού στον ηλεκτρονικό εξοπλισμό του χρήστη. Η χρήση της παρούσας ιστοσελίδας είναι δυνατή μόνο σύμφωνα με τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις χρήσης αυτής. Σε περίπτωση μη εξουσιοδοτημένης χρήσης της παρούσας ιστοσελίδας, υποχρεούστε σε αποζημίωση της εταιρείας ΔΑΥΙΔ Σ. ΑΜΑΡΙΛΙΟ, ΙΗΣΟΥΑ-ΣΑΛΒΟ Σ. ΑΜΑΡΙΛΙΟ ΟΕ , των υπαλλήλων, στελεχών και συνεργατών της σχετικά με κάθε απώλεια, έξοδο, ζημία και κόστος, συμπεριλαμβανομένης και της εύλογης αμοιβής των νομικών της συμβούλων, που τυχόν προκύψουν από την παραβίαση των παρόντων όρων και προϋποθέσεων χρήσης της παρούσας ιστοσελίδας από εσάς.

ΣΗΜΑΤΑ.

Εκτός εάν άλλως αναφέρεται, όλα τα δικαιώματα από τα εμπορικά σήματα που αναφέρονται ή εμφαίνονται στην παρούσα ιστοσελίδα ανήκουν στην εταιρεία ΔΑΥΙΔ Σ. ΑΜΑΡΙΛΙΟ, ΙΗΣΟΥΑ-ΣΑΛΒΟ Σ. ΑΜΑΡΙΛΙΟ ΟΕ , συμπεριλαμβανομένων σημάτων, ονομασιών μοντέλων, λογοτύπων και εμβλημάτων.

ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ.

Η παρούσα ιστοσελίδα ενδέχεται να παρέχει πρόσβαση σε άλλες ιστοσελίδες ανά τον κόσμο. Η εταιρεία ΔΑΥΙΔ Σ. ΑΜΑΡΙΛΙΟ, ΙΗΣΟΥΑ-ΣΑΛΒΟ Σ. ΑΜΑΡΙΛΙΟ ΟΕ δεν φέρει καμία ευθύνη ως προς το περιεχόμενο, τη διαθεσιμότητα, τη λειτουργία και την αποδοτικότητα των εν λόγω ιστοσελίδων. Το δε περιεχόμενό τους δεν δεσμεύει κατά οποιονδήποτε τρόπο την εταιρεία ΔΑΥΙΔ Σ. ΑΜΑΡΙΛΙΟ, ΙΗΣΟΥΑ-ΣΑΛΒΟ Σ. ΑΜΑΡΙΛΙΟ ΟΕ ενώ οποιαδήποτε παραπομπή ή αναφορά σε αυτές τις ιστοσελίδες μέσω της παρούσας ιστοσελίδας δεν συνιστά, και σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να εκλαμβάνεται, ως έγκριση ή ανεπιφύλακτη σύσταση χρήσης των ιστοσελίδων αυτών.

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΠΙΛΥΣΗ ΔΙΑΦΟΡΩΝ.

Για νομικούς λόγους, είμαστε υποχρεωμένοι να σας ενημερώσουμε ότι η Επιτροπή της ΕΕ έχει θέσει σε λειτουργία μία online πλατφόρμα για την εναλλακτική επίλυση διαφορών που σχετίζονται με καταναλωτές, η οποία ονομάζεται ODR Platform (Online Dispute Resolution Platform – Online Πλατφόρμα Επίλυσης Διαφορών). Μπορείτε να βρείτε την Πλατφόρμα ODR στο σύνδεσμο: http://ec.europa.eu/consumers/odr/.

Η ηλεκτρονική μας διεύθυνση είναι: info@amarilioperfumes.gr

Παρακαλούμε σημειώστε ότι υποχρεούμαστε να σας παράσχουμε αυτή την πληροφόρηση ανεξαρτήτως της συμμετοχής μας σε οποιαδήποτε διαδικασία εναλλακτικής επίλυσης διαφορών.

http://ec.europa.eu/consumers/odr/

info@amarilioperfumes.gr


ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Η  εταιρεία ΔΑΥΙΔ Σ. ΑΜΑΡΙΛΙΟ, ΙΗΣΟΥΑ-ΣΑΛΒΟ Σ. ΑΜΑΡΙΛΙΟ ΟΕ δίνει ιδιαίτερη σημασία και σεβασμό στην προστασία των προσωπικών δεδομένων των συναλλασσόμενων μαζί της.

Η παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (εφεξής «Πολιτική») αφορά τις προϋποθέσεις συλλογής, αποθήκευσης και χρήσης των προσωπικών στοιχείων από την εταιρεία ΔΑΥΙΔ Σ. ΑΜΑΡΙΛΙΟ, ΙΗΣΟΥΑ-ΣΑΛΒΟ Σ. ΑΜΑΡΙΛΙΟ ΟΕ,  με έδρα Ηπείρου 34,  Αθήνα, τηλέφωνο 2108235535, Τ.Κ. 10433, e-mail. info@amarilioperfumes.gr

Σχετικά με την εταιρεία ΔΑΥΙΔ Σ. ΑΜΑΡΙΛΙΟ, ΙΗΣΟΥΑ-ΣΑΛΒΟ Σ. ΑΜΑΡΙΛΙΟ ΟΕ

Η  εταιρεία ΔΑΥΙΔ Σ. ΑΜΑΡΙΛΙΟ, ΙΗΣΟΥΑ-ΣΑΛΒΟ Σ. ΑΜΑΡΙΛΙΟ ΟΕ είναι μία ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στην εμπορία όλων των ειδών ή πρώτων υλών αρωματοποιίας, ποτοποιίας, καλλυντικών καθώς και η παρασκευή, κατασκευή, τυποποίηση, εμφιάλωση και εμπορία όλων των παραπάνω ειδών, όπως και η επεξεργασία των υλών αυτών παράγοντας προϊόντα της εταιρείας καθώς και η επεξεργασία των ειδών αυτών για λογαριασμό τρίτων.

Η παρούσα Πολιτική  Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα αφορά την εταιρεία ΔΑΥΙΔ Σ. ΑΜΑΡΙΛΙΟ, ΙΗΣΟΥΑ-ΣΑΛΒΟ Σ. ΑΜΑΡΙΛΙΟ ΟΕ και τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που η εταιρεία ΔΑΥΙΔ Σ. ΑΜΑΡΙΛΙΟ, ΙΗΣΟΥΑ-ΣΑΛΒΟ Σ. ΑΜΑΡΙΛΙΟ ΟΕ τηρεί για φυσικά πρόσωπα. Πληροφορίες για εταιρείες και άλλους φορείς δεν περιλαμβάνονται στο σκοπό της παρούσας Πολιτικής.

Η εταιρεία ΔΑΥΙΔ Σ. ΑΜΑΡΙΛΙΟ, ΙΗΣΟΥΑ-ΣΑΛΒΟ Σ. ΑΜΑΡΙΛΙΟ ΟΕ είναι υπεύθυνη για τον  ιστότοπο www.amarilioperfumes.gr, ο οποίος αποτελεί τον δικτυακό τόπο της εταιρείας. Τα  προσωπικά δεδομένα που μας παρέχετε κατά την εγγραφή σας(μόνον ηλεκτρονική διεύθυνση) για να σας αποστέλλουμε το newsletter της εταιρείας μας, αποτελούν αντικείμενο επεξεργασίας και θα φυλάσσονται σε αρχείο υπ’ ευθύνη της Εταιρείας μας.  Επιπλέον όποια άλλα προσωπικά δεδομένα σας συμπληρώνετε στον ιστότοπό μας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας, αποτελούν κι αυτά αντικείμενο επεξεργασίας και θα φυλάσσονται σε αρχείο υπ’ ευθύνη της Εταιρείας μας.

Η παρούσα Πολιτική και οι Όροι της ενδέχεται εκάστοτε να επικαιροποιούνται και, για το λόγο αυτό, θα πρέπει να ενημερώνεστε τακτικά για το περιεχόμενό της και να ελέγχετε αυτό για τυχόν αλλαγές.

  1. Τι είναι τα προσωπικά δεδομένα;

Ο όρος «προσωπικά δεδομένα», όπως χρησιμοποιείται στην παρούσα Πολιτική, αναφέρεται σε πληροφορίες φυσικών προσώπων είτε ιδιωτών είτε επαγγελματιών, όπως ονοματεπώνυμο, ταχυδρομική διεύθυνση, ηλεκτρονική διεύθυνση, τηλέφωνο επικοινωνίας, κ.ά., οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να προσδιορίσουν την ταυτότητα ενός πελάτη ή επισκέπτη του διαδικτυακού τόπου(site), εφεξής «Προσωπικά Δεδομένα ή Δεδομένα».

  1. Τι είναι η Επεξεργασία Προσωπικών Δεδομένων;

Επεξεργασία Προσωπικών Δεδομένων είναι η συλλογή, καταχώρηση, οργάνωση, αποθήκευση, προσαρμογή, μεταβολή, ανάκτηση, αναζήτηση πληροφοριών, χρήση, διαβίβαση σε τρίτους, διάδοση, συσχέτιση, συνδυασμός, περιορισμός, διαγραφή και καταστροφή Προσωπικών Δεδομένων φυσικών προσώπων.

  1. Πως συλλέγονται τα δεδομένα σας;

Συλλέγουμε πληροφορίες σχετικά με εσάς μεταξύ άλλων στις ακόλουθες περιπτώσεις:

Α.  Όταν επικοινωνείτε μαζί μας απευθείας, μέσω του τηλεφωνικού μας κέντρου ή της ιστοσελίδας μας, για να ζητήσετε πληροφορίες για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που προσφέρουμε ή για να μας αποστείλετε το βιογραφικό σας σημείωμα.

Β. Εάν αγοράσετε ένα προϊόν ή μία υπηρεσία απευθείας από εμάς μέσω των πωλητών μας που θα επικοινωνήσουν μαζί σας τηλεφωνικά  ή θα επισκεφθούν τον χώρο σας,  είτε μέσω του φυσικού καταστήματός μας που διατηρούμε στην οδό Ηπείρου  34, ΤΚ 10433, Αθήνα.

Γ.  Εάν απαντήσετε στις ενέργειες μας με σκοπό την άμεση εμπορική προώθηση, π.χ. συμπληρώνοντας μία κάρτα απάντησης ή εισάγοντας διαδικτυακά τα δεδομένα σας στην ιστοσελίδα μας.

Δ.  Εάν τα δεδομένα σας προσωπικού χαρακτήρα διαβιβάζονται σε εμάς από άλλα τρίτα μέρη.

Ε.  Περιστασιακά, από τρίτα μέρη, που ενδέχεται να μας διαβιβάσουν νομίμως πληροφορίες σχετικά με εσάς ή στα αρχεία των οποίων μπορεί νομίμως να έχουμε πρόσβαση.

ΣΤ.  Εάν παρέχετε προσωπικά δεδομένα για λογαριασμό τρίτου, θα πρέπει να διασφαλίζετε ότι ο εν λόγω τρίτος έχει προηγουμένως λάβει γνώση της παρούσας Πολιτικής.

Ζ.  Εάν είστε κάτω των 16 ετών, δεν πρέπει να μας παρέχετε οποιαδήποτε πληροφορία για εσάς, παρά μόνο εάν έχετε τη συγκατάθεση του προσώπου που ασκεί τη γονική σας μέριμνα.

Η. Παρακαλούμε να μας βοηθάτε να τηρούμε ενημερωμένες τις πληροφορίες σας, ενημερώνοντάς μας για τυχόν αλλαγές των δεδομένων σας προσωπικού χαρακτήρα.

  1. Τι είδους προσωπικά δεδομένα συλλέγουμε σχετικά με εσάς;

Οι κάτωθι κατηγορίες δεδομένων σχετικά με εσάς μπορεί να συλλέγονται και να υποβάλλονται σε περαιτέρω επεξεργασία μέσω των διαφόρων υπηρεσιών και των μέσων επικοινωνίας που περιγράφονται στην παρούσα Πολιτική:

Α. Δεδομένα Επικοινωνίας ► π.χ. ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, αριθμοί τηλεφώνου, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αρ. φαξ.

Β. Χρήση Ιστοσελίδας & Επικοινωνίας ► πώς χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας και εάν ανοίγετε ή προωθείτε τις επικοινωνίες μας, συμπεριλαμβανομένων πληροφοριών που συλλέγονται μέσω cookies (η Πολιτική Cookies της εταιρείας μας που είναι διαθέσιμη εδώ καθορίζει τις σχετικές λεπτομέρειες).

Γ. Πληροφορίες Πωλήσεων και Υπηρεσιών ► πληροφορίες που αφορούν αγορές, της ταυτότητας πελάτη, αριθμοί συμβάσεων, υπηρεσίες υποστήριξης και επισκευής (service), συμπεριλαμβανομένων παραπόνων και απαιτήσεων.

Δ. Δεδομένα βιογραφικών σημειωμάτων ► πχ. ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, αριθμοί τηλεφώνου, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αρ. φαξ., αναλυτική παρουσίαση επαγγελματικών και ακαδημαϊκών στοιχείων.

  1. Για ποιο σκοπό επεξεργαζόμαστε τα στοιχεία σας;

Υποστήριξη Πελατών – Μάρκετινγκ –Πωλήσεις –Συλλέγουμε τα Δεδομένα σας όταν γίνεται πώληση εμπορευμάτων από το φυσικό μας κατάστημα ή μέσω των πωλητών της Εταιρείας μας ή για την υποστήριξη των πελατών μας μετά την αγορά κάποιου προϊόντος της εταιρείας μας.

Επιπλέον συλλέγουμε τα δεδομένα σας και ειδικότερα μόνον την ηλεκτρονική διεύθυνση ταχυδρομείου(email) από την ιστοσελίδα μας www.amarilioperfumes.gr, αποκλειστικά και μόνον για την περιοδική αποστολή ενημερωτικών δελτίων για προϊόντα, υπηρεσίες, τα έργα και την πορεία της εταιρείας μας.

  1. Ποια είναι η νόμιμη βάση επεξεργασίας των Δεδομένων σας από την Εταιρεία;

Για τα δεδομένα σας που σχετίζονται με την αποστολή ενημερωτικών δελτίων (newsletter),και την χρήση Cookies το σύννομο της επεξεργασίας τους στηρίζεται στη δική σας συναίνεση.

  1. Ποιοι είναι οι αποδέκτες των Δεδομένων σας;

Αποδέκτες των Δεδομένων είναι το απολύτως απαραίτητο προσωπικό της Εταιρείας, το οποίο έχει δεσμευτεί με τήρηση εμπιστευτικότητας. Ενδέχεται να μοιραστούμε ή να γνωστοποιήσουμε τα δεδομένα σας όταν το έχετε ζητήσει εσείς ρητά ή όταν απαιτείται εκ του νόμου.

  1. Πώς εξασφαλίζουμε ότι οι Εκτελούντες την Επεξεργασία σέβονται τα Προσωπικά σας Δεδομένα;

Οι Εκτελούντες έχουν συμφωνήσει και δεσμευτεί συμβατικά με την Εταιρεία:

▪ να τηρούν εχεμύθεια,

▪ να μη στέλνουν σε τρίτους Δεδομένα χωρίς την άδεια της Εταιρείας,

▪ να λαμβάνουν κατάλληλα μέτρα ασφαλείας,

▪ να συμμορφώνονται με το νομικό πλαίσιο για την προστασία των προσωπικών δεδομένων και ιδίως τον Κανονισμό GDPR.

  1. Στέλνουμε τα Δεδομένα σας στο εξωτερικό?

Δεν στέλνουμε τα δεδομένα σας εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ε.Ε.). Τα Προσωπικά σας  Δεδομένα αποτελούν αντικείμενο αποθήκευσης και επεξεργασίας μόνον εντός Ε.Ε.

  1. Για πόσο χρονικό διάστημα αποθηκεύουμε τα Δεδομένα σας και πότε τα διαγράφουμε;

Τα δεδομένα που παρέχονται από εσάς θα τηρούνται/αποθηκεύονται από εμάς μόνο  για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται για την εκπλήρωση του  σκοπού για τον οποίο μας έχετε κοινοποιήσει τα δεδομένα σας και σε συμμόρφωση με τις κείμενες νομοθετικές διατάξεις.

Ειδικότερα για τα δεδομένα που σας αφορούν και τα οποία επεξεργαζόμαστε για σκοπούς μάρκετινγκ (εγγραφή στο εταιρικό ενημερωτικό newsletter), αυτά τηρούνται από τη λήψη της σχετικής συναίνεσης, η οποία υπολογίζεται από την ανάγνωση και αποδοχή των Όρων της Πολιτικής Απορρήτου που είναι αναρτημένη στην αρχική σελίδα της ιστοσελίδας μας (www.amarilioperfumes.gr) και έως ότου ανακαλέσετε αυτή πχ. κάνοντας unsubscribe στο ειδικό πεδίο που βρίσκεται στα ενημερωτικά newsletters που αποστέλλει το τμήμα Marketing της εταιρείας μας ή οποιοδήποτε άλλο τμήμα αυτής.

Τα Δεδομένα που συλλέγουν τα Cookies, τα διαγράφουμε σύμφωνα με την Πολιτική Cookies.

Περιορίζουμε την πρόσβαση στα δεδομένα σας, στα πρόσωπα που είναι απαραίτητο να τα χρησιμοποιήσουν για το συγκεκριμένο σκοπό.

  1. Είναι ασφαλή τα Δεδομένα σας;

Δεσμευόμαστε να διαφυλάσσουμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα. Έχουμε λάβει κατάλληλα οργανωτικά και τεχνικά μέτρα για την ασφάλεια και την προστασία των Δεδομένων σας από κάθε μορφής τυχαία ή αθέμιτη επεξεργασία.

Χρησιμοποιούμε Ηλεκτρονικό Πιστοποιητικό Ασφαλείας (SSL – Secure Socket Layer), για να εξασφαλίσουμε την ασφαλή ανταλλαγή δεδομένων ανάμεσα στην ιστοσελίδα μας και το πρόγραμμα περιήγησης (browser) που χρησιμοποιείτε.

Τα εν λόγω μέτρα επανεξετάζονται και τροποποιούνται όταν κρίνεται απαραίτητο.

Η με οποιοδήποτε τρόπο επεξεργασία των Δεδομένων σας επιτρέπεται μόνο σε εξουσιοδοτημένα από εμάς πρόσωπα, εργαζόμενους και συνεργάτες μας αποκλειστικά για τους ως άνω αναφερόμενους σκοπούς.

  1. Ποια είναι τα δικαιώματα σας ως υποκείμενο των δεδομένων και μπορείτε να τα ασκήσετε;

Α.   Έχετε δικαίωμα πρόσβασης στα προσωπικά σας δεδομένα.

Αυτό σημαίνει ότι έχετε το δικαίωμα να ενημερωθείτε από εμάς εάν επεξεργαζόμαστε Δεδομένα σας. Αν επεξεργαζόμαστε Δεδομένα σας μπορείτε να ζητήσετε να ενημερωθείτε για τον σκοπό της επεξεργασίας, το είδος των Δεδομένων σας που τηρούμε, σε ποιους τα δίνουμε, πόσο διάστημα τα αποθηκεύουμε, αν γίνεται αυτοματοποιημένη λήψη αποφάσεων, αλλά και για τα λοιπά δικαιώματα σας, όπως διόρθωσης, διαγραφής δεδομένων, περιορισμού της επεξεργασίας και υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Β.  Έχετε δικαίωμα διόρθωσης ανακριβών δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Αν διαπιστώσετε ότι υφίσταται λάθος στα Δεδομένα σας μπορείτε να μας υποβάλετε αίτηση για να τα διορθώσουμε

Γ.  Έχετε δικαίωμα διαγραφής/δικαίωμα στη λήθη.

Μπορείτε να μας ζητήσετε να διαγράψουμε τα δεδομένα σας αν δεν είναι απαραίτητα πλέον για τους ως άνω αναφερόμενους σκοπούς επεξεργασίας ή επιθυμείτε να ανακαλέσετε την συναίνεση σας στις περίπτωση που αυτή είναι η μόνη νόμιμη βάση.

Δ.  Έχετε δικαίωμα φορητότητας των Δεδομένων σας.

Μπορείτε να μας ζητήσετε να λάβετε σε αναγνώσιμη μορφή τα Δεδομένα που έχετε παράσχει ή να μας ζητήσετε να τα διαβιβάσουμε σε άλλο υπεύθυνο επεξεργασίας.

Ε.  Έχετε δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας.

Μπορείτε να μας ζητήσετε να περιορίσουμε την επεξεργασία των Δεδομένων σας για όσο χρόνο εκκρεμεί η εξέταση των αντιρρήσεων σας ως προς την επεξεργασία.

ΣΤ.  Έχετε δικαίωμα εναντίωσης στην επεξεργασία των Δεδομένων σας.

Μπορείτε να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των Δεδομένων σας ή να άρετε τη συγκατάθεσή σας και εμείς θα σταματήσουμε την επεξεργασία των Δεδομένων σας, αν δεν υφίστανται άλλοι επιτακτικοί και νόμιμοι λόγοι που υπερισχύουν έναντι του δικαιώματος σας.

  1. Πώς μπορείτε να ασκήσετε τα δικαιώματα σας;

Εάν επιθυμείτε να επικοινωνήσετε για κάθε ζήτημα σχετικό με την επεξεργασία των Δεδομένων σας και την άσκηση των δικαιωμάτων σας, μπορείτε να απευθύνεστε στον υπεύθυνο της εταιρείας  ΔΑΥΙΔ Σ. ΑΜΑΡΙΛΙΟ, ΙΗΣΟΥΑ-ΣΑΛΒΟ Σ. ΑΜΑΡΙΛΙΟ ΟΕ, Κον Δαυίδ Αμαρίλιο, Ηπείρου 34, Αθήνα 10433 ή στην δ/νση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) info@amarilioperfumes.gr.

  1. Πότε απαντάμε στα Αιτήματα σας;

Απαντάμε στα Αιτήματά σας δωρεάν χωρίς καθυστέρηση, και σε κάθε περίπτωση εντός (1) ενός μηνός από τότε που θα λάβουμε το αίτημα σας. Αν, όμως, το Αίτημα σας είναι πολύπλοκο ή υπάρχει μεγάλος αριθμός Αιτημάτων σας θα σας ενημερώσουμε εντός του μήνα αν χρειαστεί να λάβουμε παράταση άλλων (2) δύο μηνών εντός των οποίων θα σας απαντήσουμε.

Αν τα Αιτήματα σας είναι προδήλως αβάσιμα ή υπερβολικά ιδίως λόγω του επαναλαμβανόμενου χαρακτήρα τους, η Εταιρεία μπορεί να επιβάλει την καταβολή εύλογου τέλους, λαμβάνοντας υπόψη τα διοικητικά έξοδα για την παροχή της ενημέρωσης ή την εκτέλεση της ζητούμενης ενέργειας ή να αρνηθεί να δώσει συνέχεια στο Αίτημα.

  1. Πού μπορείτε να απευθυνθείτε για την εξέλιξη των Αιτημάτων σας;

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στον υπεύθυνο της εταιρείας  ΔΑΥΙΔ Σ. ΑΜΑΡΙΛΙΟ, ΙΗΣΟΥΑ-ΣΑΛΒΟ Σ. ΑΜΑΡΙΛΙΟ ΟΕ, Κον Δαυίδ Αμαρίλιο, Ηπείρου 34, Αθήνα 10433 ή στην δ/νση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) info@amarilioperfumes.gr.

  1. Κάνουμε χρήση αυτοματοποιημένης λήψης αποφάσεων/ περιλαμβανομένης της κατάρτισης προφίλ κατά την επεξεργασία των Δεδομένων σας;

Δε λαμβάνουμε αποφάσεις, ούτε προβαίνουμε σε κατάρτιση προφίλ, βάσει αυτοματοποιημένης επεξεργασίας των Δεδομένων σας.

Γίνεται χρήση «cookies» στην ιστοσελίδα μας www.amarilioperfumes.gr, πάντοτε μετά από ενημέρωση και συγκατάθεση σας

  1. Ποιο είναι το εφαρμοστέο δίκαιο κατά την επεξεργασία των Δεδομένων σας από εμάς;

Επεξεργαζόμαστε τα Δεδομένα σας σύμφωνα με το Γενικό Κανονισμό για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων 2016/679/ΕΕ, και εν γένει το ισχύον εθνικό και ευρωπαϊκό νομοθετικό και κανονιστικό πλαίσιο για την προστασία προσωπικών δεδομένων.

  1. Πού μπορείτε να προσφύγετε αν παραβιάσουμε το ισχύον δίκαιο για την προστασία των Προσωπικών Δεδομένων;

Έχετε δικαίωμα να υποβάλετε καταγγελία στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (ταχυδρομική δ/νση Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα, τηλ. 2106475600, δ/νση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) contact@dpa.gr), αν θεωρείτε ότι η επεξεργασία των Προσωπικών Δεδομένων σας παραβιάζει τον ισχύον εθνικό και κανονιστικό πλαίσιο δίκαιο για την προστασία των προσωπικών δεδομένων.

  1. Πώς θα ενημερωθείτε για τυχόν τροποποιήσεις της παρούσας Πολιτικής;

Θα ενημερώνουμε την παρούσα Πολιτική όποτε αυτό είναι αναγκαίο. Εάν υπάρχουν σημαντικές αλλαγές στην Πολιτική ή στον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούμε τα Προσωπικά Δεδομένα σας, θα σας ειδοποιούμε είτε δημοσιεύοντας μια ειδοποίηση σε εμφανές σημείο προτού οι αλλαγές τεθούν σε ισχύ είτε με κάθε άλλο πρόσφορο τρόπο. Σας ενθαρρύνουμε να διαβάζετε ανά τακτά διαστήματα την παρούσα Πολιτική για να γνωρίζετε πώς προστατεύονται τα Δεδομένα σας.

Η Εταιρεία είναι υπεύθυνος επεξεργασίας των δεδομένων που επεξεργάζεται.

Η διεύθυνσή μας είναι: Ηπείρου 34, Αθήνα, ΤΚ 10433, τηλέφωνο 210-8235535

Η δ/νση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email): info@amarilioperfumes.gr.